Etappe Sauveterre-de-béarn – Ostabat 29 km

Totaal stapdagen vanuit Hoegaarden: 71 – 1404 km.

Vandaag vertrokken wij van op de camping. Bij het vertrek hadden wij een mooi uitzicht op de rivier die naast de camping lag.

Het was een pittige dag met enkele oranje stukken. Dankzij de vele klimmen die we moesten doen, hadden we wel veel mooie uitzichten. We zaten bijna letterlijk met ons hoofd in de wolken, zo hoog zaten wij🙈

Tijdens onze eerste klim zijn we ook een gigantische kever tegen gekomen. Ik had nog nooit zo een grote kever gezien. We moesten ook over een kleine boom die op ons pad lag.

Tegen het einde van de dag had Wendy het zo gehad dat ze een duik wilde nemen in het water, alleen bevonden wij ons niet bij water… Gelukkig heeft haar rugzak de val gebroken en was het gras waarop ze gevallen was. Één meter naar links en het waren stenen geweest… Ze heeft chance gehad. Ze kon er wel mee lachen en Gerrit en ik lachte mee.

Toen we in Ostabat aankwamen, merkte we al snel dat bijna alles gesloten was. Juli is de rustigste maand als het op pelgrims aankomt, dus nemen ze allemaal in juli hun vakantie. We hadden geluk dat we ergens konden aansluiten bij het eten. Een mevrouw van een gesloten bar had ons gezegd dat er openbare wc’s en douches waren. Ze had ons ook een plaats gewezen waar wij onze tenten konden opzetten. De tweede keer deze week dat we gaan wild kamperen. Na vandaag/deze week geloof ik echt dat Compostela je geeft wat je nodig hebt!

Groeten

A.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s