Etappe Mont-de-Marsant – Saint-Sever 19 km

Dinsdag 20 juli 2021, 30 graden, overnachting mont-de-marsan in hotel de Campenille, in Saint-Sever camping les rives de l’adour.

Totaal stapdagen vanuit Hoegaarden: 67 – 1304 km.

Gisteravond, na 3 maal overstappen, zijn we om 22:45 u. aangekomen Mont-de-Marsan. Het enige hotel waar honden toegelaten zijn, lag een uurtje stappen uit de stad. Aangezien we zo laat toekwamen dachten we om een taxi te nemen. Op de trein bij het uitstappen, vroeg er een jongeman of we Compostela aan ‘t stappen waren en hij stelde ons ook voor om ons naar het hotel te brengen. Hij reed zelfs een rondje in de stad en vermelde alle bezienswaardigheden. Zalig toch!! Hartverwarmend om zomaar hulp te krijgen ❤️ was iedereen maar zo aardig.

We zijn vroeg opgestaan omdat ze een super warme dag geven en we willen zoveel mogelijk kilometers doen in de voormiddag. We nemen eerst terug een taxi om ons naar de route te brengen net buiten de stad.

De weg vandaag is mooi, afwisselend en redelijk vlak. Ideaal om ons in te wandelen met onze zware rugzakken.

Na de dennenbossen komen we door een mooi verzorgd dorpje te Benquet. Overal zijn er mooie verzorgde bloemen perkjes en een liefelijk kerkje waar nog de koorden hangen om de klokken te luiden.

We zetten ons tentje op in de camping van Saint-sever en gaan daarna afkoeling zoeken in de rivier l’ Adour en genieten van de omgeving. Eerste dagje zit er alweer op.

Groetjes W.


Een reactie op “Etappe Mont-de-Marsant – Saint-Sever 19 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s