Dag 5: uitstap naar het museum Bibracte

15 juli 2021

Vandaag regende het nog steeds bij ons, dus hebben we besloten om met zijn alle naar het museum Bibracte te gaan in Saint-Léger-sous-Beuvray. Er was spijtig genoeg geen Nederlandstalige gids beschikbaar, dus hebben we ons beste Frans naar boven moeten halen om iets te begrijpen van het museum. Soms spraken beelden al genoeg en begrepen we het met ons beperkt Frans wel.

Na het museum konden we nog een berg naar boven wandelen waar we een enorm mooi uitzicht hadden. Dat was die klim toch echt wel waard! Ook de kookploeg kon vandaag mee gaan en daar hoorde natuurlijk een foto bij☺️

Na ons uitstapje moesten we op zoek gaan naar een plaats om te eten. We zijn een stukje terug gereden richting de camping aangezien het een dik uur rijden was. Uiteindelijk zijn we in een dorpje een pizza gaan eten in de pizzeria. Dit smaakte ons zeker en vast! Bij terugkomst op de camping had de kookploeg ons nog verrast met een lekker potje pudding. Mooier en lekkerder dan dit vind je toch niet hoor☺️

PS.: Wij hebben de beste kookploeg!

Slaapwel!

A.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s