Dag 4: Baaldag door het weer

14 juli 2021

Vandaag stak het weer enorm tegen. Het was enorm hard aan het regenen ’s ochtends en dit heeft heel de dag geduurd. Het was dus echt geen weer om te gaan wandelen. We hebben besloten om niet bij de pakken te blijven zitten en hebben naar een alternatief gezocht. We hebben naar Huberta en Arno van l’ésprit du chemin gebeld om te vragen of we daar de film mochten komen kijken die we normaal maandag zouden zien. Ze hebben ons terug met open armen ontvangen. Er waren nog andere pelgrims in de herberg die mee gekeken hebben naar ‘the way’. Tijdens de pauze hebben ook wat gebabbeld met de andere pelgrims en naar hun ervaring geluisterd. Wij hadden voor drinken en snacks gezorgd en het is een heel gezellige namiddag geworden. Het was een ongelooflijk mooie film, wel pakkend. Zeker een aanrader om te kijken! Het gaat over een vader die de route naar Compostela wandelt voor zijn zoon die overleden is tijdens het maken van de tocht.

Groeten
A.


Een reactie op “Dag 4: Baaldag door het weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s