Dag 2: Chastellux-sur-cure – Mazignien- Coutôlles

12 juli 2021 – 20°C – 18km

Onze dag kon niet beter beginnen HAHA. Het was hard aan het regenen toen we begonnen aan onze wandeling. Spijtig genoeg heeft het de hele dag geregend waardoor we minder gemotiveerd waren dan gisteren. Door de regen en alle bergop leek het dan ook alsof we amper vooruit raakte. Toch werd ons doorzettingsvermogen beloond met adembenemende uitzichten.

De kop van onze groep had een ideale lunchplek gevonden met beschutting zodat we droog zaten tijdens het eten. Hier werd dan ook een deel van de jongeren opgehaald die graag terug wilde gaan. Daarna hebben 3 jongeren, Wendy en Gerrit de regen verder getrotseerd. Het was nog een pittige wandeling, maar wel met mooie en gezellige plekken. Jammer genoeg hebben we door de regen niet zo veel foto’s genomen.

’s Avonds zijn we in l’ésprit du chemin gaan overnachten. Dit is een pelgrimsherberg waar een koppel uit Nederland op vrijwillige basis pelgrims hartelijk ontvangen. Het waren super vriendelijke en warme mensen die enorm lekker voor ons gekookt hadden. Ik eet normaal niet zo graag soep, maar deze was echt mega lekker en zo waren er nog jongeren die normaal gezien bepaalde dingen niet graag eten maar het hier enorm lekker vonden. Het was enorm fijn om dit ook te beleven tijdens onze tocht.

Groeten
A.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s