Voorbereiding deel 3 van onze tocht naar Compostala

Traject 2021

De voorbereidingen gaan weer stillaan van start bij ons meerjarenproject van onze wandeltocht naar Compostela. Helaas is het voor ons onmogelijk om het traject in een keer te doen. Indien je deze kans krijgt, zeker doen! Je hoeft dan niet telkens opnieuw die voorbereidingen te doen voor een wekenlange wandeltocht. Telkens opnieuw moeten wij er weer voor zorgen dat onze spullen in orde zijn, elke keer weer opnieuw op gang komen en elke keer ook weer de reis afbreken. Hoe langer je wandelt, hoe meer je het spirituele en psychologische niveau behaalt waar je naar opzoek bent en dat ervaart je enkele als je maanden achtereen wandelt.

Dit jaar starten wij in Mont-de-Marsan en hopen in Bilbao aan te komen. 2022 wordt dan het jaar dat we volledig uitwandelen naar Compostela ter ere van Bram.

Ook dit jaar wandelen we eerst 8 dagen samen met de jongeren van onze stichting Bram ’s Foundation. Niet zoals vorig jaar, een stuk van onze route, maar de ‘Tour de Vézelay’.

De Tour de Vézelay is een rondwandeling van 140 km, geïnspireerd op oude en nieuwe pelgrimswegen. Arno en Huberta van de pelgrimsherberg L’Esprit
du Chemin, hebben deze wandelweg uitgewerkt en een mooie website (klik hier) opgemaakt.

Ondertussen is onze week met onze stichting achter de rug. Het was een fijne week met ups and downs door de vele regen. We voelden weer de verbondenheid met elkaar dat we ook vorig jaar ervaarden. Zo blij dat we hier deel van uitmaakten.

We overnachten op een camping in Nevers omdat bijna alle treinen volzet waren. Een beetje te lang gewacht om te boeken. Enkel vanuit Nevers rijd er nog een trein naar Mont-de-Marsan. We gebruiken deze vrije tijd om wat te lezen, te rusten en te genieten van de natuur. Vanavond om 22.30 komen we aan en morgen kan ons nieuwe avontuur starten!

Groetjes W.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s