Dag 24 La Réole – Bazas

3 augustus – 25 graden – 30 km gewandeld

Totaal stapdagen vanuit Hoegaarden: 64 – 1231 km

Vandaag hebben we een beetje vals gespeeld. De etappe tot Bazas was 39 km. Op sommige stukken hebben we een ander wegje genomen dat korter is en op deze manier moeten we bijna 10 km minder stappen.

Vandaag was nog een super mooie wandeldag. Aangenaam temperatuur en we wandelen door hazelnoten plantages en kiwivelden. Het laatste stukje wandelen we langs een super mooi meer en een natuurreservaat.

la Réole
Kiwi kwekerij

De app ‘Maps.me’ brengt ons perfect aan op onze bestemming. Enige minpuntje is dat hij ons dwars door een privelandgoed laat wandelen . Wel mooi om eens mee te maken. Hier wandelen we een tijdje langs wijnranken, langs het kasteel en en de stallen waar de wijn gemaakt wordt. Eigenlijk dwars door hun domein .Gelukkig is er niemand te zien die ons hier kan wegsturen 😁

Op de camping aangekomen is onze vreugde groot als we zien dat deze vier sterren heeft. Maar ook onze teleurstelling super groot als we zien dat hier enkel plaatsen zijn in de volle zon . Het zwembad is overvol 😱 en maken er ook geen gebruik van . Hier leeft corona precies niet .

Toch wel blij dat we hier ter plaatse kunnen eten en niet meer op zoek moeten gaan.

Wij genieten nog van een rustige avond aan ons tentje en smeren onze beentjes al in voor morgen 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s