Dag 22 Saint-Foy-la-Grande – Saint-ferme

01 augustus 2020 – 28 graden – 32 km gewandeld

Totaal stapdagen vanuit Hoegaarden: 62 – 1180 km

Vandaag vertrekken we met het idee dat we gaan wildkamperen. Het maakt dus niet zoveel uit waar we uitkomen. We vertrekken hier tegen half acht en gaan recht het stadje door waar er al een grote markt gaande is. We kopen daar ons middag en avond eten. Dit jaar eten we een stuk gevarieerder omdat je hier bij de bakker dikwijls salades kan kopen. Vandaag eentje met tonijn, tomaat en pasta.

De toeristische info
Laatste blik op de Dordogne

We merken dat de rustdag ons goed gedaan heeft want het wandelen gaat heel vlot vandaag. We wandelen na de drukte van de stad, de ganse tijd door boomgaarden met lekker pruimen en wijnvelden.

Wanneer we een uitgebrand kasteel zien nemen we even een plaspauze. Net op dat moment breekt er een heus onweer boven ons hoofd los. We schuilen een uurtje in een van de verlaten schuurtjes van het kasteel.

Ik ben ontzettend blij dat dit er net was want hierna wandelen we weer door wijngaarden in open vlakten en bossen met niets om onder te schuilen! Compostela geeft ons wat we nodig hebben 😁

Na het onweer wandelen we weer verder richting Pellegreux. Buiten een imposante markthal was alles daar dicht! De teleurstelling was echt te zien op Gerrit zijn gezicht. Hij had in het boekje gezien dat daar verschillende cafeetjes waren en zich verheugd op een frisse pint

We wandelen door en door en door en zoeken uiteindelijk een mooi plekje om er overnachten in de wijngaard.

Room with a view

Brood met lekker kaas gegeten en een flesje wijn erbij! Zalig afsluiten in de mooie natuur.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s