Dag 11 Limoges – Saint-Martin-les-Vieux

21 juli 2020 – 23 km gestapt

Totaal stapdagen vanuit Hoegaarden: 51 – 953, 3 km

Overnachting: in ‘t wild

Vannacht bijzonder slecht geslapen. Het was bloedheet in dat kamertje. Mooi proper kamertje met uitzicht op het mooie station, maar gene airco.

Vandaag wandelen we terug eerst uit Limoges. Weer 6 saaie en grijze kilometers voor we terug in rustiger landschap komen.

Vandaag is het ook 2 jaar geleden dat Bram, onze zoon, uit het leven stapte. Op deze dag willen wij steeds aan ‘t stappen zijn en hebben we echt behoefte aan stilte, beweging, natuur om onze emoties baas te kunnen. Het blijft elke dag vechten om te overleven en de moed vinden om door te zetten. ik blijf er wel van overtuigd dat het wandelen naar Compostela, het beste is wat we ooit gedaan hebben. Compostela brengt mij telkens opnieuw inzichten, zelfevaluatie, rust, kracht en een zoektocht naar waar Bram nu zou zijn.

De vele berichtjes die we krijgen blijft ook wel altijd ondersteunend. De moed dat de mensen hebben om erover te beginnen is telkens weer beter dan er helemaal niets over zeggen. Blijft tenslotte de moeilijkste dag van het jaar.

Het wordt dus een bijzonder zware dag vandaag en eigenlijk herinner ik me de weg niet meer. Enkel dat het bloedheet was, dat mijn lichaam doodop was en dat we nergens konden overnachten.

Uiteindelijk toch een mooi plaatsje gevonden met als buren een mooi kasteel en een kabbelend beekje achter ons.

Die avond hebben we afgesproken met iedereen die er de eerste week bij was, om samen naar de sterren te kijken voor Bram om 23 uur.

Hey was zwaar om zo lang wakker te blijven maar uiteindelijk hartverwarmend om te zien dat iedereen er ook was. Gerrit en ik hebben zelfs een paar keer luidop gelachen met de berichtjes die er naar elkaar gestuurd werden. Zo lief en hartverwarmend! Het maakt deze zware dag een beetje mooier! Dank je wel schatties ❤️❤️


Een reactie op “Dag 11 Limoges – Saint-Martin-les-Vieux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s