Dag 1 Gargilesse

Overnachting: camping Gargilesse

Totaal stapdagen vanuit Hoegaarden: 40 en 789 km

Ons derde deel begint vandaag in Gargilesse, samen met 5 jongeren van de Bramsfoundation en onze kookploeg, Patrick en Greta. Dit jaar willen we een week deze jongeren laten proeven van wat Compostela voor ons betekent. Wandelen in de natuur, rust, jezelf leren kennen, doorzettingsvermogen, verbinding,…

Na die week, stappen Gerrit en ik nog 3 weken verder en hopen ergens in de buurt van Saint-Jean-Pied-de-Port uit te komen.

Heel vroeg zijn we de jongeren bij hun thuis gaan uithalen en na een ongelofelijk lange autorit zijn we rond 20 uur in Gargilesse aangekomen. Er was file rond Parijs en Orleans, alles zat potdicht. Uren hebben we in die wagen gezeten!

Onze eerste verblijfplaats was ongelofelijk mooi. Je vergeet al direct die lange autorit. De camping ligt aan een riviertje, overal nog voldoende plaats voor onze groep om onze tentjes op te zetten. Bijzonder charmant plaatsje.

Camping aan het riviertje
Gargilesse

Het restaurantje dat aan de camping lag was al volledig volzet, gelukkig vonden wij in Gargilesse na lang zoeken toch een charmant restaurantje waar wij vriendelijk ontvangen werden en buiten konden genieten van ons eerst avondmaal samen . Het was een aangename, gezellige eerste avond samen met de groep van de Bramsfoundation.

Ons avontuur is eindelijk begonnen 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s