Dag 22 Charenton-du-Cher – St. Amand Montrond

12 km gestapt, 26 graden

Overnachting: B&B Amphore du Berry, 85 euro

We ontbijten lekker met Mme Mativan. Ze heeft zelfs een croissant voor ons gekocht! Meestal krijg je bij een particulier slechts stokbrood en war confituur als ontbijt. Het is dan ook wel goedkoop zo te overnachten en op deze manier geef je als pelgrim heel weinig uit.

Vandaag is voor ons een soort rustdag. Oma heeft een B&B voor ons geboekt en we ontmoeten elkaar daar. Het is slechts een 12 tal kilometer wandelen.

We lopen weer een stukje langs het kanaal en zien een ijsvogeltje zitten op een takje. Het vogeltje blijft mooi zitten wanneer ik een foto neem.

Elke dag zijn we wel een aantal roofvogels tegen gekomen die op korte afstand over ons vliegen. Je ziet ze bij ons in België ook meer en meer.

We wandelen tegen de middag St.Amand Montrond binnen. Bijzonder mooi stadje met charmante straten en huizen. Hier eten we een lekker slaatje en zoeken daarna onze B&B op om wat te gaan rusten en bij te komen. We zijn alle drie toch wel moe van de vele kilometers die we de vorige dagen afgelegd hebben.

Tegen de avond ontmoeten we Opa en Oma en gaan op het pleintje eten en bijkletsen. Oma heeft de blog al volledig gelezen en is dus al goed op de hoogte wat er allemaal gebeurd is onderweg. Het is een fijn weerzien en we kijken er naar uit om met hun de volgende dagen te stappen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s