Dag 18 Saint Révérien – Prémery

17 km gewandeld, 21 graden

Overnachting: camping municipal, 11 euro

Vanochtend worden we wakker door het lawaai van de marktkramers. Het is hier jaarlijkse brocante en rond vijf uur waren de eersten al hun spullen aan ’t uitstallen.

We eten wat droog brood en drinken een tas oploskoffie. Onze voorraad is al aardig geslonken en we hopen dat we snel een winkel tegen komen om onze voorraad bij te vullen.

We wandelen de ganse dag bijna op de drukke, soms wel gevaarlijke hoofdstraat waar ze tegen hoge snelheid ons voorbij rijden. Wel een goed training voor Rayna, die nog steeds moeite heeft met voorbij rijdende wagens.

We komen enkel nogal verlaten dorpjes voorbij waar de huizen heel vervallen zijn. Het is hier duidelijk een armere streek dan deze tussen Epernay en Vezelay waar het veel mooier is.

Ik merk dat ik het moeilijker krijg met het wandelen. Mijn spieren doen overal pijn. Ik begin iedereen te missen thuis. Loop de ganse tijd met zelfbeklag en probeer mezelf wat op te peppen, wat helemaal niet lukt. Hopelijk wordt het morgen een mooiere wandeldag.

De camping maakt al wel veel goed. Hier is het super rustig, ligt aan een mooi meer. Het is hier spotgoedkoop om te gaan eten en de mensen zijn hier allemaal vriendelijk en gemoedelijk. In het restaurant waar we zitten komen een heleboel gezinnen eten uithalen. Wanneer we een wandeling rond het meer maken, merken we dat deze mensen allemaal samen het eten zitten op te eten aan een bankje. Gezellig toch? Dat is iets wat wij niet meer kennen of toch veel te weinig doen.

Op de camping komen bijna alle buren wel eens langs om met Rayna te spelen. Ze zijn gecharmeerd van haar capriolen met de frisbee en hoe ze met haar poten omhoog in ’t slaap valt! Typisch een toller!

Toch nog iets positiefs gevonden vandaag. Slaap wel iedereen! Mis jullie ❤️


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s