Dag 10 Eaux-Puiseaux – Flogny-la-Chapelle

24,5 km gewandeld

overnachting: wildkamperen, 0 euro

We slapen vandaag uit en pakken op ons gemakske in omdat vandaag mijn zus Tania, haar man Dirk en mijn neefje Lowie naar hier komen om mee te wandelen. Ze laat me weten dat ze rond 11 uur gaan toekomen. Ze hebben hun wat mispakt aan de tijd dat ze nodig hebben om naar hier te rijden en doen er al ongeveer 4 uur over met de auto. (Hebben wij allemaal gestapt 😲)

wanneer ze hier zijn kiezen we onze route en Tania beslist om voor de 20 km i.p.v. de 10 km te gaan. Het wordt een hele mooie wandeling dat afgewisseld wordt door dorpjes, velden en bossen. Tania heeft als picknick nog lekkere koude aardappeltjes met groenten bereid dat we met veel smaak opeten.

We komen natuurlijk ook in het eerste dorp dat we doorwandelen een café tegen! En wij maar doordrammen dat er in Frankrijk geen enkel café is op onze route! Toch blij dat we een koud pintje kunnen drinken.

We komen een paal tegen waarop staat dat Compostela nog 2010 km ver is! Nog even te gaan dus!

Tegen een uur of zeven zijn ook Rudi en Sylvie in het land en ze rijden ons tegemoet in het bos. What ’s app is een super app waarbij je de locatie nauwkeurig kunt doorsturen waar je je bevind. Zij komen met hun mobilhome op, om ook een paar dagen mee te stappen. We drinken al snel een zalig koud pintje dat ze voor ons meegebracht hebben.

terwijl wij verder wandelen zoeken zij een mooie plaats om te kamperen aan het kanaal. Daar aangekomen gaan ze Dirk zijn auto oppikken die nog in het dorpje staat waar we vanmorgen vertrokken zijn. Die mannen waren zo druk met elkaar aan het bijpraten (Gerrit en Rudi) dat ze niet eens bemerkten dat ze de totaal verkeerde richting aan het rijden zijn. Tegen 22 uur zijn ze dan toch uiteindelijk aangekomen op ons plaatsje eb maakt Rudi voor ons een heerlijke BBQ maaltijd klaar.

Een hele fijne dag met vrienden en familie en we zijn zo dankbaar dat ze zo ver hiervoor rijden om dit met ons te delen en om ons te steunen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s