Dag 7 Allemange – Mery-sur-Seine

Vandaag 17 km gewandeld.

We vertrekken bij onze particuliere slaapplaats en krijgen nog een vol doosje heerlijke frambozen mee van de vrouw des huis.

In het volgende dorpje wandelen we 2 Km om, zodat we inkopen kunnen doen in de winkel. We kopen verse tomaten en gebakken kip. Bij de picknick smaakte de kip en de tomaten hemels na dagen van stokbrood met kaas. We geniet hier terug van de kleine dingen.

De wandeling vandaag is na een eentonig stuk weg, veel mooier. Op de weg zoeken Gerrit en Riet verfrissing onder de sproeiers van de velden. Echt grappig om te zien en Riet gilt het uit wanneer de sproeier vlak bij haar is. Ze is doornat!

We volgen daarna een stuk kanaal en besluiten om op de camping in Mery-sur-Seine te overnachten zodat we vandaag wat kunnen recupereren. Riet staat verwonderd over het aantal km ’s da ze vandaag op korte tijd afgelegd heeft. Zo vlot gaat het wandelen haar af.

We zoeken een heel mooi plekje met uitzicht op de Seine om onze tent op te slaan en gaan daarna even genieten van het mooie plekje aan het water. Prachtig is het hier!

’s Avonds gaan we lekker uit eten in het plaatselijke restaurant van het dorp en sluiten we sluiten af met een kaartspel op ons matje aan de tent. Zalig dagje vandaag en een hele leuke avond. Super laatste avond met Riet!

Morgen zware dag voor de boeg!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s