Dag 6 Sézanne – Allemange

Vandaag 23 km gewandeld.

We vertrekken van redelijk laat van de camping. Pas tegen negen uur ontbeten en dan nog alles inpakken wat altijd wel even duurt.

Wanneer we vertrekken staan de techniekers al aan de wasmachine om die te maken. De eigenaresse was echter super vriendelijk en verzekerde ons dat het geen probleem was wat we daar uitgespookt hebben.😳

De wandeling vertrekt super mooi door een natuurreservaat. Mooi bos, fruitgaarden, schattig dorp met een waterput.

Maar daarna kilometer eindeloze velden! Zo eentonig! Nergens schaduw en het was snikheet!

Op een bepaald moment lopen we een stukje verkeerd omdat de weg nergens te vinden was. De gps stuurde ons door het korenveld en we dachten dat die boeren de weg gebruikt hadden om in te zaaien. Loodzwaar stuk! Zeker met de wheely waar al dat graan achter blijft steken. Komen we op het einde van het veld tot de ontdekking dat de weg 2 meter verder was 🤪

We hebben bij particulieren vanavond gereserveerd. Voor ons de eerste keer dat we dit doen en ik vraag me meermaals af of dat gaat meevallen. Daar aangekomen ontvangt de gastvrouw ons met open armen en we krijgen direct een koud pintje.

Riet heeft het vandaag heel zwaar gehad, net als wij. Ze weet dat haar papa in de buurt logeert en toch is ze sterk genoeg om hem niet te bellen om haar te komen halen. Al bekent ze dat ze daar wel aan gedacht heeft. Enorm sterke meid dat ze dit volgehouden heeft.

Het huisje is heel charmant en we krijgen hier de specialiteit te eten van deze streek. Een soort ambachtelijk bereide worst. Het smaakt na een paar dagen eentonig eten


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s