Dag 5 Baye – Sézanne

Vandaag 21 km gewandeld.

We kregen van het hotel nog een fles rode wijn mee en een snickers en mars voor onderweg. Super vriendelijke mensen!

De wandeling vandaag is tamelijk zwaar omdat we steeds door hoog gras wandelen tussen de korenvelden. Riet doet het zo goed en heeft een goed ritme om te wandelen. Ongelofelijk wat ze presteert om zo weinig gewandeld te hebben voordien. Strong woman 💪🏻 We zijn super fier op haar en zijn zo blij dat ze het volhoud!

In Sézanne overnachten we op camping municipal. Hier aangekomen gaan Riet en Gerrit direct zwemmen in het zwembad terwijl ik met Rayna op mijn gemak de tenten opzet. Propere camping met zwembad, maar de wasmachine trekt op niks. Al onze kleren staken daarin terwijl dat ding volledig vastloopt. Woedende eigenaar loopt gewoon weg met stoom uit zijn oren zonder ons verder te helpen. Gelukkig zijn hier super vriendelijke mensen uit Turnhout die ons helpen de was terug uit die machine te krijgen.


Een reactie op “Dag 5 Baye – Sézanne

  1. Wat een super foto’s. Ook kijk ik dagelijks uit om jullie route en avonturen te lezen.Hou de moed er in, jullie kunnen dat en dikke pluim voor Riet.❤️ Mimi

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s