Dag 1 Hautvillers – Épernay

Vandaag vertrekken we terug waar we vorig jaar geëindigd zijn.

Vorig jaar zijn we halsoverkop op onze tocht vertrokken na het overlijden van onze zoon Bram. Nu bijna een jaar later zetten we deze tocht voort met nog steeds dezelfde gedachte. Tot rust komen in de natuur en het verwerken van ons verlies tijdens het wandelen. Nu een jaar later denken we nog steeds elke dag aan hem en is het gemis nog steeds heel erg.

Yana en Riet, vriendinnen van Bram vergezellen ons vandaag op onze trip en onze zoon Brent en zijn vriendin Astrid. Oma en Opa zijn zo geweldig om ons tot in Hautvillers te brengen en ons op het pleintje te trakteren op een lekkere hamburger.

We starten in het mooie dorp en wandelen al snel terug tussen de champagnevelden met een ongelofelijk mooi uitzicht.

Het pad was niet zo goed aangeduid dus we zijn een paar keer misgelopen. Op een bepaald moment moet je ook echt door druivenlaars lopen om beneden op de weg aan te komen en dat duurde wel even voor we dat door hadden. Yana en Riet vinden de omgeving super mooi en genieten er zichtbaar van ondanks de warmte.

Een dorpje verder besluiten we om een kleine omweg te maken en op de camping te gaan slapen in Epernay. Iedereen is al moe van de warmte en de zware rugzakken eisen ook hun tol.

Daar aangekomen zetten we ons tentje op en geniet we van een Franse maaltijd. De eerste avond is al super gezellig en bijzonder geslaagd.


2 reacties op ‘Dag 1 Hautvillers – Épernay

  1. Iedereen is uniek, niemand is vervangbaar.
    Elk overlijden betekent het einde van de wereld.
    Bram is weg, maar toch blijft hij bij jullie.
    Hij wandelt met jullie mee !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s