Dag 4: Dinant – rustdag

4 augustus 2018

Traject:

Rustdag

Overnachting: Camping de Devant Bouvignes

Gisterenavond hadden we besloten om een rustdag in te lassen omdat Astrid zo moe was. Zo kon ze een beetje recuperen. Om ontbijt te gaan halen moesten we zo maar even  4 km wandelen naar de Delhaize en terug. Op de camping was geen winkeltje of bakker  om brood te kopen. Ontbeten aan de oevers van de maas! Mooi toch met zo ’n geweldig uitzicht!

Na het ontbijt zijn we al onze rugzakken beginnen te sorteren omdat Brent en Astrid toch besloten hadden om naar huis te gaan en te stoppen met wandelen. Spijtig voor ons, we hadden gehoopt dat ze nog wat langer met ons zouden mee wandelen. Astrid was echter niet genoeg getraind om zo lange wandelingen aan te kunnen. Hopelijk lukt het volgend jaar stukken beter.

Pascale en Luc, vrienden van ons, wilden tot in Dinant rijden om Brent en Astrid te komen ophalen.

Om de dag wat op te vullen zijn we alle kleren gaan wassen in de wasmachine en zijn we Dinant gaan bezoeken. Het was snikheet en ik merkte dat ik er nog niet aan toe was om in de drukte van de toeristen wat rond te kuieren. Brent en Astrid zijn daar gebleven om de burcht te gaan bezoeken en wij zijn terug naar de camping gewandeld om een siësta te houden.

’s Avonds zijn Pascale en Luc dan toegekomen en hadden als verassing ons Liene bij, onze kleindochter. Om Liene vitaminen op te doen, zegt Pascalleke dikwijls. 🙂 In Dinant gaan eten en dan afscheid genomen van iedereen. Lief van ze om dit voor ons te doen.

 

 

 

 

 

 

 


Een reactie op “Dag 4: Dinant – rustdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s